Back to All Events

Membership 2018


membership 2018.png

Membership - 1 år av SoulWork

Would it be okay if your gravestone read: "She was an exceptionally mediocre woman?" If your eulogy went something like: “She followed every rule with precision. She rarely made a mistake and was a great champion of the status quo. She never ruffled any feathers, took any great risks, suffered any great loss. She always operated within the bounds of appropriateness. She had the love and acceptance of her community, family, and friends, though no one knew her. Her life was smooth sailing because she never rocked the boat. She contained her passion, her dreams, and her danger enough that they could call her a good woman.”

For some, that would be enough, but not for you.

No, your epitaph will begin: “She redefined what it meant to be a good woman.”

It will say: “She scaled mountains, in hiking boots and in heels. She started in her own backyard and then went all the way around the world. She accepted challenges with curiosity and determination. She emerged victorious regardless of outcome, knowing both the pleasure of success and the grace of failure. She tasted long hot days and cool still nights, at home wherever she found herself. She wasn’t always popular, but she was always true. She wasn’t always comfortable, but no one can say she didn’t enjoy her life. She explored her edges, increased her capacity, and lived as big as she could dream. Moved by bliss and pain, she played her heart out one moment at a time. Dialed in. Courageous. Turned on.”

If this sounds more like you, what are you waiting for?
- OM

22102017-6O3A6549.jpg


Längtar du efter att ta nästa steg, inte endast på ytan utan även personligen och privat? Då är Membership för dig. Ett år dedikerat till din personliga utveckling med Johanna vid din sida.

Från Johanna: ”Jag bodde i en liten etta, hade gett upp hoppet på kärlek vid första ögonkastet och tvivlade på vad jag ville göra med mitt liv. Samtidigt arbetade jag mer än heltid med min passion men gick minus ekonomiskt. Jag kunde varit hur lycklig som helst i denna situation men jag var ofta trött, osäker och la ner mycket tid, energi och jobb på träning, mat, utbildning och sociala tillställningar för att fånga drömkroppen, drömjobbet och drömrelationen. Idag 15 år senare ser jag tillbaka och förstår varför jag var så trött och varför jag aldrig kände den där ljuva, grundande, trygga mättnaden. Allt börjar inifrån, det är egentligen inte så mycket vad vi gör utan hur vi gör det. Med Membership vill jag dela med mig av mina personliga life hacks och de inkluderar allt från fysisk träning, mental träning, fokus, samtal och input från omvärldens konstnärer och coacher/gurus. Jag har länge längtat efter att få dela denna kunskap människa till människa utan pressen att vi/du sedan måste paketera och kategorisera, få ett certifikat eller göra ett test för att visa dig kompetent nog. Nej, detta medlemskap är för dig personligen. Är du redan yogalärare (vilket absolut inte är ett måste, alla är välkomna att söka detta oavsett utbildning, kön eller ålder) är du varmt välkommen men materialet är för din personliga utveckling och syftet är inte att du ska skynda dig igenom det för att sedan direkt ge det vidare. Vi ska låta det gro, växa och fylla dig. Tills du är så full att det naturligt rinner över och då är det inte ens lönt att försöka stoppa det ;).

Så känner jag nu efter års arbete med lärare, coacher och vänner. Jag vill dela det vidare, till DIG!


Anmälan: Maila jira@me.com eller ring mig på 0707125805
Pris: 69 000sek
Datum: Hela 2018 med start januari men du kan komma med närsomhelst under året.
Plats: Det mesta sker där du är. PT sessionerna är i närheten av Göteborg och vi bokar upp dem i god tid. coaching sker via mail/telefon.

Innehåll:

  • Fri tillgång till Global Yogas utbildningar under 2018 (värde upp till 69324 sek) (ej inversion och In Life)
  • 3 sessioner a 90min - Personlig träning med Johanna (värde 6800sek)
  • 3 sessioner a 60min - Personlig coachning via telefon (värde 6800sek)
  • Litteraturlista och övningar att arbeta med under året
  • 3 Global Yoga filmer att ladda ner och praktisera med hemma
  • Ditt deltagande bidrar till att vi kan ge bort två fria platser på Global Yogas grundutbildning 2018. Dessa går till elever som inte har finansiella medel men definitivt viljan och glöden att sprida yoga till fler.

Upplägg: När du anmält dig får du en faktura på 30 dagar (du väljer om du vill betala allt på en gång eller betala kvartalsvis a 17250sek). Johanna och du lägger sedan upp en årsplan för dig utifrån dina önskemål. Sen är vi igång med din personliga plan, skräddarsydd enligt din lust. Du har fri tillgång till hela Global Yogas utbildningskalender (förutom In Life och Inversion som är separat sålda ws). Du anmäler dig till de du vill gå på (om du skulle utebli utan att ha avanmält dig senast 3 veckor innan kursstart debiteras en avgift på 1500sek). Du är med som deltagare utan att ta del av certifieringen och alla hemuppgifter och grupparbeten är valfria. Utbildningen är till för dig som privatperson.
Villkor: Anmälan är bindande när första fakturan skickats.


Ofta när vi är på väg att ta det stora steget, som att säga ja till att leva livet fullt ut med allt vad det innebär och förbli sårbara, öppna och vakna. Precis då kommer universum till vår undsättning med diverse ursäkter och blockeringar.

22102017-6O3A6529.jpg

 

Jag har sett det hända tillräckligt ofta för att veta vad de tre vanligaste blockeringarna är:

Rädsla för förändring
När vi kämpar eller sitter fast - finns det något bekant, nästan bekvämt i situationen. Det är vad vi vet. Tanken om förändring kan vara överväldigande och skrämmande. Det kan vara obekvämt eller överväldigande under en kort period. Men enda sättet att att växa och bli mer du är att driva igenom obehaget med förtroendet att det som saknas är tillgängligt för dig på andra sidan.

Brist på tid
I min egen personliga resa vet jag att jag ofta fick påminna mig själva om att jag visst ”har tid” eller ”kan avsätta tiden” för min utveckling. Det gällde allt från att meditera, yoga eller läsa. Jag kom till en punkt där jag helt enkelt behövde säga till mig själv: "Johanna, du har tid - välj att avsätta tiden."

Brist på pengar
Vad jag har observerat är att det ligger en otrolig kraft (alkemi) i att investera inte bara tid och energi i din personlig utveckling utan även pengar. Det kan kännas skrämmande, till och med obehagligt att ge sig själv så mycket. En del av detta är att med denna investering driver du ditt fokus i denna insats och håller dig från att distraheras av något annat som lovar quick fixes på vägen.

Det tvingar dig också att utvärdera hur mycket du spenderar på att hantera dina ”symtom”. Ofta försöker vi dämpa vår djupa hunger genom att shoppa, äta, träna, ge, studera, resa och konsumera. Detta tar ofta kanten av din djupa hunger men lämnar oss med en känsla av att vi ändå vill ha MER.

Om du istället kan göra en engångsinvestering som kan leda till att du befriar dig från dessa andra minusberoende, kommer du också att vara fri - för alltid - av alla pågående dagliga, veckovisa, månatliga kostnader för dem alla. Du är då fri att konsumera som du vill istället för att konsumera för konsumerandets skull.

Din investering i förskott har så mycket potential att frigöra dig - det är värt att tänka på att investera lite mer än du tror är bekvämt nu för att få en mycket större, långsiktig frihet senare.

Jag vet att du kan känna oro över att  medlemskapet inte är för DIG, att det är för avancerat. Och mitt svar är att det kommer vara enkelt och anpassat efter dig personligen, men inte alltid lätt ;). Och det är just därför det är viktigt att ha mycket stöd, att ha en plan som den här som ger dig struktur, verktyg, resurser och personligt stöd.

Med kärlek, Johanna
 

GYmonter2.jpeg
Earlier Event: May 18
Workshop med Chad Hamrin
Later Event: January 26
Global Yoga You med Johanna On Tour