Familjen har landat skönt i nya hemmet och vi är nu fem med tigern Shams. Det är fantastiskt att få se hur Leonie och Jacquline växer och njuter av att få leka med andra barn på gatan. Jag är otroligt sugen på hösten 2017 som innebär mer tid för jobb och min egna personliga utveckling. Just nu vill jag inte lägga till något utan helt enkelt njuta av mellanrummen i mitt schema.

Jag undervisar fler fasta klasser än någonsin vilket känns jättekul. Du är varmt välkommen när det passar dig, schema HÄR. I veckorna jobbar jag även med att ta fram nya releaser av MOJO koncepten samt Yoga For Athletes tillsammans med Monika Björn. Jag lägger även extra mycket tid på Global Yoga skolan. Vi har under 2016 introducerat Global Yoga Kids, Global Yoga In Life samt Global Yoga Fördjupning. Under 2017 utvecklade vi Global Yoga Mama och Global Yoga Yin Fördjupning. Vi har även lanserat ett nytt system för certifiering med 100h, 200h samt 500h certifiering, läs mer om det HÄR.

Vi får mer och mer tillgång till kunskap, inspiration och gemenskap via nätet vilket jag tycker är fascinerande. Jag väljer att se det som frihet. Att kunna sitta ute i skogen eller vid havet och ha tillgång till så mycket i en liten telefon eller dator. Men visst är det lite som "frihet under ansvar". Att man får hitta sitt sätt att nyttja det så att det blir positivt ;)

Du kan yoga med mig via YOGOBE eller SATS Online tex. på YOUTUBE finns också många härliga inspirerande videos. För att inte tala om allt stöd och bra tips som delas på facebook HÄR och HÄR!


Året har redan fyllts på med härliga klasser, events, workshops och retreats. Hoppas något av nedan passar dig så att vi får chansen att ses på mattan snart. Kalendern uppdateras med jämna mellanrum :) Vill du få nyheter och uppdateringar får du gärna skriva upp dig på NYHETSBREVET eller följ mig på instagram.

Varma Kramar Johanna

2017