19 maj 2018 gifte jag mig (med mitt livs kärlek såklart :) och valde då att ta ett gemensamt namn för hela vår familj, ett namn som ligger långt bak i hans släkt. Många väljer att bara byta sitt privata namn och låta arbetsnamnet vara kvar men ni som känner mig vet att jag går all in på saker och det känns helt fantastiskt att nu få kalla mig Johanna Hector!

Under början av 2018 tog Andreas och jag tag i vår vision, att kunna erbjuda alla de grymma redskap jag själv arbetat med senaste åren till flera, till dig med ett tillgängligt pris och på ett sätt så att vi kan utvecklas och träna tillsammans var vi än befinner oss i livet och i världen. Resultatet är SoulWork Club!

Jag undervisar fler fasta klasser än någonsin vilket känns jättekul. Du är varmt välkommen när det passar dig, schema HÄR. I veckorna jobbar jag även med att ta fram nya releaser av MOJO koncepten samt Yoga For Athletes tillsammans med Monika Björn. Jag lägger även extra mycket tid på Global Yoga skolan. Under 2017 utvecklade vi Global Yoga Mama och Global Yoga Yin Fördjupning så nu är alla våra workshops 50h. Vi har uppdaterat vårt utbildningsmaterial med nya manualer (både innehåll och layout) samt lanserat ett nytt system för certifiering med 100h, 200h samt 500h certifiering, läs mer om det HÄR.

Vi får mer och mer tillgång till kunskap, inspiration och gemenskap via nätet vilket jag tycker är fascinerande. Jag väljer att se det som frihet. Att kunna sitta ute i skogen eller vid havet och ha tillgång till så mycket i en liten telefon eller dator. Men visst är det lite som "frihet under ansvar". Att man får hitta sitt sätt att nyttja det så att det blir positivt ;)

Du kan yoga med mig via SOULWORKCLUB, YOGOBE och SATS Online tex. på YOUTUBE finns också många härliga inspirerande videos. För att inte tala om allt stöd och bra tips som delas på facebook HÄR och HÄR!

Året har redan fyllts på med härliga klasser, events, workshops och retreats. Hoppas något av nedan passar dig så att vi får chansen att ses på mattan snart. Kalendern uppdateras med jämna mellanrum :) Vill du få nyheter och uppdateringar får du gärna skriva upp dig på NYHETSBREVET eller följ mig på instagram.

Varma Kramar Johanna

2018