Träna smartare, inte hårdare
— Johanna

TESTIMONIALS

Yoga workshop:

“Jag har varit på många yoga workshops, men ingen som denna! Så genomtänkt, bra upplägg, ditt fantastiska sätt att dela med dig, alla dina härliga upplevelser. Du är en kanonbra föreläsare. Ju mer jag kollar i materialet ju mer vill jag läsa och saker faller långsamt på plats. Underbara klasser!! Jag är så glad för att du gör yogan så tillgänglig.”

– Pia O

Retreat:

Fantastiskt retreat! Välordnat och på mycket vacker plats. Härlig utsikt från yoga shalan på grön natur.  Jag gillade att yogan var på plats på boendet så man slappa att ta sig någon stans ;) Bra med klass morgon och kväll så att man hade fri tid där emellan. Två gemensamma middagar där man fick umgås med hela gruppen - kul! Skulle definitivt åka igen! "

– Sofia L

Johanna Hector

är entreprenör inom träning och hälsa. Hon har jobbat heltid som konceptutvecklare, lärare och tränare i mer än 15 år.

Johanna blev tidigt förälskad i yogan som holistisk väg till hälsa. Hon har studerat med flera välrenommerade yoga och meditations lärare parallellt med utbildningar inom coaching och funktionell styrketräning.

Varför är yogan ett viktigt inslag för dig i vardagen?

"Helt ärligt så gör det mig till en bättre människa, mentalt, emotionellt och fysiskt. Jag är bekväm och stolt i min kropp, jag har lättare för att fokusera och prioritera samt att yogan håller mig grundad och öppen i mina känslor. Ett perfekt redskap för balans helt enkelt."

Idag jobbar Johanna som personlig tränare och yogalärare i Göteborg samt online. Hon håller även ett fåtal öppna klasser på SATS i Göteborg. 
Hon driver utbildningsföretaget Global Yoga, som specialiserar sig på yogautbildningar samt SoulWorkClub som är en holistiskt lifestyle klubb online med personlig träning, mat och coaching. Hon är också ena hälften av MOJO som tillsammans med Monika Björn ligger bakom koncepten Hot MOJO®, MOJO yoga® & MOJO Flex®. Tillsammans skapade dom även "Yoga For Athletes" på uppdrag av SATS, Nordens största träningskedja. "Yoga For Ahtletes" lanseras hösten 2015 på fler än 80 träningsanläggningar runt om i Norden.


Ett urval av relevanta utbildningar

Management inriktning hälsopromotion, Högskolan Väst

Projektledning inom NGO's, Globalberkstan, KU, Göteborg

Mänskliga kommunikationer, Göteborgs universitet

200h Yogalärarutbildning, Iyengar Yoga m Cyndi Lee, OM Yoga, NYC

500h Yogalärarutbildning, Vinyasa Flow m. Shiva Rea, Exhale Spa, Venice, CA

150h avancerad yogalärarutbildning, Forrest Yoga m. Ana Forrest, Boston, London, Berlin

70h avancerad yogalärarutbildning, Maty Ezraty, Exhale Spa, Venice, CA

50h Ashtanga yogautbildning, Josef Abadi, Göteborg

Weekend Immersions med bl.a Annie Carpenter, Chad Hamrin, David Regelin, Cat Alip Douglas, Yogiswari, David Life, Kathryn Budig, , m.fl.

Vipassana, Meditations retreat av S.N. Goenka i Dharamsala och Ödeshög

200h OSHO Center, meditation, coaching och hypnos kurser, Pune

Holistic Lifestyle Coach level 1+2, Paul Chek, Eleiko, Halmstad

Weekend Immersions inom kettlebell, olympisk tyngdlyftning, trx, core, redcord, barefoot running etc.