PERSONLIG TRÄNING

Är du intresserad av personlig träning med Johanna kan du läsa mer om Membership HÄR (fullt för 2018, öppnas upp 2019 igen) eller SoulWork Club HÄR
 

membership 2018.png

 

TESTIMONIALS

Personlig Träning:

“Jag har haft den stora förmånen att ha Johanna som personlig tränare och inspiratör sedan ett antal år.
Johanna som person är ett levande endorfin, adrenalin och vitaminpiller. Efter varje pass med henne är jag fysiskt utmattad och själsligt påfylld.
Johannas storhet förutom en otrolig kunskap är hennes förmåga att såväl pedagogiskt instruera, inspirera som motivera mig.
Jag kan med glädje rekommendera Johanna, hon håller sig ständigt uppdaterad vad som sker träningsmässigt och alltid närvarande som person.”

– Lotta K

”Johanna är en fantastiskt inspirerande PT. Tänk er en otroligt skicklig, nästan självlysande, yogini som är mycket kunnig inom allt som har med både yoga och anatomi att göra. Lägg till ett stort engagemang och osedvanlig klokskap. Toppa det med en underbar humor. Där har ni Johanna!”

– Karin T.H

”Jag längtar alltid till mina PT sessioner med Johanna! Med hela min kropp och själ :) Johannas professionella, noggranna, varma och humoristiska handledning sker minutiöst och själsligt i en kombination som är absolut total. Magisk! Jag utvecklas och förstår bit för bit vad jag gör, varför, var jag är i min egen utveckling och vart jag är på väg. Det är en resa som bara skapar mer lust och vilja hos mig.

Våra sessioner är fantastiskt roliga och stimulerande, jag vill alltid fortsätta denna resa!”

– Sigrid H.K

Retreat:

“Otroligt skönt att få en vecka med sån variation och kvalité.  Jag har under det här retreatet höjt mitt eget självförtroende både kroppsligt och mentalt.  Nu kommer jag aldrig kunna släppa yogan! Tusen tack för det!”

– Therése L